06/12/2022 06/12/2022 Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε ο Άγιος Νικόλαος, προστάτης των ναυτικών, στη ναυτομάνα Χίο, παρουσία των αρχών του νησιού και εκατοντάδων πιστών. Οι ναυτικοί που χάθηκαν στη θάλασσα, οι ναυτικοί που ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της γης αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό που υπερασπίζεται κάθε σπιθαμή της εδαφικής μας ακεραιότητας, τιμήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου...
06 Δεκεμβρίου, 2022 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 06/12/2022 - 16:16

Η ναυτομάνα Χίος τίμησε τον Άγιο Νικόλαο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η ναυτομάνα Χίος τίμησε τον Άγιο Νικόλαο (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

Με κάθε εκκλησιαστική μεγαλοπρέπεια τιμήθηκε ο Άγιος Νικόλαος, προστάτης των ναυτικών, στη ναυτομάνα Χίο, παρουσία των αρχών του νησιού και εκατοντάδων πιστών.

Οι ναυτικοί που χάθηκαν στη θάλασσα, οι ναυτικοί που ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της γης αλλά και το Πολεμικό Ναυτικό που υπερασπίζεται κάθε σπιθαμή της εδαφικής μας ακεραιότητας, τιμήθηκαν στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Βροντάδου, ιδιαίτερη πατρίδα πολλών Ελλήνων Ναυτικών μας που ταξιδεύουν την Ελληνική Σημαία στα πέρατα της γης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων