02/02/2019 02/02/2019 Η Νεκταρία Καραντζή θα εμφανιστεί στα Χανιά, στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου, για δύο μοναδικές παραστάσεις, καλεσμένη της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στο πλαίσιο των εορτών Χαραλάμπεια 2019 του Ι.Ν.Αγ.Χαραλάμπους Λενταριανών. Οι συναυλίες της θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, στις 17:00 και στις 19:00, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του...
02 Φεβρουαρίου, 2019 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 02/02/2019 - 9:32

Η Νεκταρία Καραντζή στα Χανιά με τα Τραγούδια των Αγίων

Διαδώστε:
Η Νεκταρία Καραντζή στα Χανιά με τα Τραγούδια των Αγίων

Η Νεκταρία Καραντζή θα εμφανιστεί στα Χανιά, στο θέατρο του Πνευματικού Κέντρου, για δύο μοναδικές παραστάσεις, καλεσμένη της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου στο πλαίσιο των εορτών Χαραλάμπεια 2019 του Ι.Ν.Αγ.Χαραλάμπους Λενταριανών.

Οι συναυλίες της θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου, στις 17:00 και στις 19:00, ενώ όλα τα έσοδα θα διατεθούν προς ενίσχυση του ΕΛΕΠΑΠ και του ΚΗΦΑΑΜΕΑ.

Η Νεκταρία Καραντζή, η οποία έχει αναγνωριστεί από τον διεθνή Τύπο ως μία από τις σημαντικότερες γυναικείες φωνές της ιερής και αρχέγονης Μουσικής του κόσμου, θα παρουσιάσει στα Χανιά ένα ιδιαίτερο πρόγραμμα με βυζαντινούς ύμνους και παραδοσιακά τραγούδια αφιερωμένα στους Αγίους της Ορθόδοξης Πίστης.

Οι συναυλίες τελούν υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Κυδωνίας και Αποκορώνου με την συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Μαζί της θα μετέχουν η Μαίρη Δακτυλίδη και η Χαραλαμπία Πνευματικού, μαθήτριες της και μέλη του Πανελληνίου Συνδέσμου Ψαλτριών -του μεγαλύτερου και κατεξοχήν οργάνου που ίδρυσε η ίδια για την εκπροσώπηση των γυναικών που ασχολουνται με τη βυζαντινή εκκλησιαστική μουσική και μέλους της Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων