21/09/2023 21/09/2023 Η Ομάδα Δράσης και Βοήθειας του Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης ενήργησε τις προηγούμενες ημέρες εθελοντικά στη ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων που δοκιμάστηκε από την θεομηνία “Daniel”. Η Ομάδα, ανέλαβε, εκτός των άλλων δράσεων της στο Νομό,  τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του Παλαιού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παραπλεύρως του κοιμητηρίου Δροσερού Τρικάλων, ο οποίος “βίωσε” την...
21 Σεπτεμβρίου, 2023 - 14:57
Τελευταία ενημέρωση: 21/09/2023 - 14:08

Η Ομάδα Δράσης Ασβεστοχωρίου στην αποκατάσταση του Ναού στο Δροσερό Τρικάλων

Διαδώστε:
Η Ομάδα Δράσης Ασβεστοχωρίου στην αποκατάσταση του Ναού στο Δροσερό Τρικάλων

Η Ομάδα Δράσης και Βοήθειας του Ασβεστοχωρίου Θεσσαλονίκης ενήργησε τις προηγούμενες ημέρες εθελοντικά στη ευρύτερη περιοχή των Τρικάλων που δοκιμάστηκε από την θεομηνία “Daniel”.

Η Ομάδα, ανέλαβε, εκτός των άλλων δράσεων της στο Νομό,  τον καθαρισμό και την αποκατάσταση του Παλαιού Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου παραπλεύρως του κοιμητηρίου Δροσερού Τρικάλων, ο οποίος “βίωσε” την μανία του έντονου καιρικού φαινομένου.

Η ομάδα από την Θεσσαλονίκη , άρτια εξοπλισμένη και με μεγάλη εμπειρία σε καταστάσεις φυσικών καταστροφών, ενήργησε μεθοδικά και συντονισμένα με αποτέλεσμα να επαναφέρει τον Ιερό Ναό σε πολύ καλή κατάσταση.

Πηγή και Φωτογραφίες: www.trikalafocus.gr

  

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων