25/09/2019 25/09/2019 Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει σε ανοικτή Εκδήλωση στην Ομογένεια στην Αστόρια. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πέτρος Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, και στην Ομογένεια της Νέας Υόρκης οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις. Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν εξέχοντα στελέχη...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 13:33

Η ομιλία στην Αστόρια και το ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο

Διαδώστε:
Η ομιλία στην Αστόρια και το ραντεβού με τον Αρχιεπίσκοπο

Για πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια Έλληνας πρωθυπουργός αναμένεται να μιλήσει σε ανοικτή Εκδήλωση στην Ομογένεια στην Αστόρια.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει ομιλία στην αίθουσα πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πέτρος Πατρίδης» της κοινότητας του Αγίου Δημητρίου στην Αστόρια, και στην Ομογένεια της Νέας Υόρκης οι προετοιμασίες είναι πυρετώδεις.
Στην εκδήλωση αναμένεται να παραστούν εξέχοντα στελέχη της ομογένειας και από άλλες Πολιτείες της Αμερικής, οι οποίοι αναμένουν να ακούσουν δια στόματος πρωθυπουργού τις προτάσεις του για το πάγιο και διαχρονικό αίτημα των Ελλήνων του εξωτερικού, δηλαδή τη δυνατότητα ψήφου από τον τόπο διαμονής τους

Παρών θα είναι και Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος.

Οι επαφές του κ. Μητσοτάκη με την Ομογένεια θα συνεχιστούν και αύριο Πέμπτη, με τη συνάντηση που θα έχει με τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στην έδρα της Αρχιεπισκοπής Αμερικής, ενώ θα παραστεί και στα εγκαίνια των ανελκυστήρων στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων