25/03/2019 25/03/2019 Στα πλαίσια του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πανηγύρισε με κάθε λαμπρότητα ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, κατά την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Την παραμονή της μεγάλης θεομητορικής εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου καθώς και του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών Βολιώτη. Στην...
25 Μαρτίου, 2019 - 10:39
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2019 - 10:41

Η ομιλία του Μακαριωτάτου στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ – ΗΧΗΤΙΚΟ)

Διαδώστε:
Η ομιλία του Μακαριωτάτου στο Ναύπλιο (ΒΙΝΤΕΟ – ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στα πλαίσια του εορτασμού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, πανηγύρισε με κάθε λαμπρότητα ο Ιερός Ναός της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου, κατά την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Την παραμονή της μεγάλης θεομητορικής εορτής τελέσθηκε Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου, του Μητροπολίτη Αργολίδος Νεκταρίου καθώς και του Επισκόπου Θεσπιών Συμεών Βολιώτη. Στην εκκλησία παραβρέθηκαν πλειάδα Ιερέων από την Αργολίδα.

Η ομιλία του Μακαριωτάτου κ.κ. Ιερωνύμου στο Ναύπλιο, χθες, 24 Μαρτίου 2019. Δείτε το βίντεο (ηχητικό):

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων