31/12/2023 31/12/2023 Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Ακολούθησαν διαδοχικά: μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL και της Eurohoops Academy, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η...
31 Δεκεμβρίου, 2023 - 17:36
Τελευταία ενημέρωση: 31/12/2023 - 17:38

Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος έψαλλε τα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Διαδώστε:
Η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος έψαλλε τα κάλαντα στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Η Μπάντα των Ενόπλων Δυνάμεων και η Προεδρική Φρουρά έψαλαν τα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Ακολούθησαν διαδοχικά: μέλη της Ακαδημίας Αυτισμού UniquALL και της Eurohoops Academy, η Πανθρακική Ομοσπονδία Νότιας Ελλάδας, η χορωδία των Αστέγων του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων, η Ένωση Απανταχού Μανιατών «Η Μάνη», η Ομοσπονδία Συλλόγων Ιεροψαλτών Ελλάδος, το ουκρανικό σχολείο «Μπερεγίνια», η Πανηπειρωτική Συνοσπονδία Ελλάδος και η Δημοτική Φιλαρμονική Αμφιλοχίας.

Πηγή φωτογραφιών: Προεδρία της Δημοκρατίας 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων