27/02/2019 27/02/2019 Την έντονη αντίδραση των πιστών, αλλά και μεγάλης μερίδας του Κλήρου στη Ρωσία έχει προκαλέσει το σκάνδαλο με τις ορθόδοξες εικόνες, που απεικονίζονται με τηn τεχνική του Anime (ιαωνικα κινούμενα σχέδια). Όπως γράφει το Sputnik, μια ομάδα  Ορθοδόξων Χριστιανών στην Ούφα προειδοποιεί ότι η ρωσική εταιρεία υπηρεσία κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης VKontakte μπορεί να παραβίασε...
27 Φεβρουαρίου, 2019 - 8:07

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και τα… Anime

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και τα… Anime

Την έντονη αντίδραση των πιστών, αλλά και μεγάλης μερίδας του Κλήρου στη Ρωσία έχει προκαλέσει το σκάνδαλο με τις ορθόδοξες εικόνες, που απεικονίζονται με τηn τεχνική του Anime (ιαωνικα κινούμενα σχέδια).

Όπως γράφει το Sputnik, μια ομάδα  Ορθοδόξων Χριστιανών στην Ούφα προειδοποιεί ότι η ρωσική εταιρεία υπηρεσία κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης VKontakte μπορεί να παραβίασε τον ομοσπονδιακό νόμο δημοσιεύοντας εικόνες ορθόδοξων εικόνων που αναπαριστούνταν ως χαρακτήρες anime, λέγοντας ότι τα σχέδια προσβάλλουν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους.

Το εν λόγω σκάνδαλο ξεκίνησε ξεκίνησε νωρίτερα αυτό το μήνα, μετά από σχετικό ρεπορτάζ που πρόβαλε τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στην Ούφα. Μάλιστα, ένας τοπικός Ιερέας κάλεσε τους πιστούς να αντιδράσουν άμεσα, ζητώντας από την εν λόγω εταιρία να σταματήσει να “παράγει” εικόνες που προσβάλουν την ορθόδοξη χριστιανική παράδοση.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες: ,
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων