25/03/2020 25/03/2020 Ανθίζει η Ορθοδοξία στις μακρινές Φιλιππίνες. Σήμερα τελέσθηκε η θεία Λειτουργία στον Ορθόδοξο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρανάκε της Μανίλα (σ.σ. πρωτεύουσα των Φιλιππίνων) από τον π. Γρηγόριο και τρεις πιστούς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία. Η Μανίλα (Φιλιππινέζικα: Lungsod ng Maynila), είναι, όπως προαναφέρθηκε, η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. Ο συνολικός πληθυσμός...
25 Μαρτίου, 2020 - 18:45
Τελευταία ενημέρωση: 25/03/2020 - 18:49

Η Ορθοδοξία εξαπλώνεται στις Φιλιππίνες!

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία εξαπλώνεται στις Φιλιππίνες!

Ανθίζει η Ορθοδοξία στις μακρινές Φιλιππίνες.

Σήμερα τελέσθηκε η θεία Λειτουργία στον Ορθόδοξο Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Παρανάκε της Μανίλα (σ.σ. πρωτεύουσα των Φιλιππίνων) από τον π. Γρηγόριο και τρεις πιστούς λόγω των περιοριστικών μέτρων για την πανδημία.

Η Μανίλα (Φιλιππινέζικα: Lungsod ng Maynila), είναι, όπως προαναφέρθηκε, η πρωτεύουσα των Φιλιππίνων. Ο συνολικός πληθυσμός της  περιοχής της πόλης είναι 11.553.427 κάτοικοι.

Η πόλη βρίσκεται στο νησί Λουζόν, στα βόρεια του νησιωτικού συμπλέγματος των Φιλιππίνων. Είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας μετά την Κουεζόν.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων