22/01/2020 22/01/2020 Ενα κέντρο βοηθείας στη Συρία για τα παιδιά που έχουν τραυματιστεί ή έχουν χάσει τους γονείς τους σχεδιάζει να ανοίξει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία. “Κάθε παιδί έχει πίσω του ένα προσωπικό δράμα. Τρομακτικά γεγονότα που ανέτρεψαν ολόκληρη τη ζωή των παιδιών και τη ζωή των οικογενειών τους. Φέτος ελπίζουμε να οργανώσουμε και να εξοπλίσουμε ένα...
22 Ιανουαρίου, 2020 - 9:11
Τελευταία ενημέρωση: 22/01/2020 - 8:36

Η Ορθοδοξία στηρίζει τα παιδιά της Συρίας

Διαδώστε:
Η Ορθοδοξία στηρίζει τα παιδιά της Συρίας

Ενα κέντρο βοηθείας στη Συρία για τα παιδιά που έχουν τραυματιστεί ή έχουν χάσει τους γονείς τους σχεδιάζει να ανοίξει η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία.

“Κάθε παιδί έχει πίσω του ένα προσωπικό δράμα. Τρομακτικά γεγονότα που ανέτρεψαν ολόκληρη τη ζωή των παιδιών και τη ζωή των οικογενειών τους. Φέτος ελπίζουμε να οργανώσουμε και να εξοπλίσουμε ένα κέντρο βοήθειας για αυτά τα παιδιά, υπό τη αιγίδα του γραφείου αντιπροσωπείας της Ρωσικής Ορθόδοξης Εκκλησίας στη Δαμασκό», δήλωσε στο πρακτορείο Interfax ο επικεφαλής του Τμήματος Εξωτερικών Εκκλησιαστικών Σχέσεων του Πατριαρχείου της Μόσχας, Μητροπολίτης Βολοκολάμσκ, κ.Ιλαρίων.

Το 2020, η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία σκοπεύει να συνεχίσει να στηρίζει τα παιδιά αυτά, και όσα χρειάζονται ειδική στήριξη θα μεταφερθούν στη Μόσχα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων