22/07/2021 22/07/2021 Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) προσέφερε τα πλαστικά καπάκια, τα οποία συγκέντρωσε από την ανακύκλωση, που οργανωμένα πραγματοποιείται στο Ίδρυμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή της ΟΑΚ, Δρος Κωνσταντίνου Ζορμπά, τα καπάκια παρέδωσε ο Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας – Παράρτημα της ΟΑΚ...
22 Ιουλίου, 2021 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 22/07/2021 - 13:58

Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης ανακυκλώνει και προσφέρει

Διαδώστε:
Η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης ανακυκλώνει και προσφέρει

Την Τετάρτη 21 Ιουλίου, η Ορθόδοξος Ακαδημία Κρήτης (ΟΑΚ) προσέφερε τα πλαστικά καπάκια, τα οποία συγκέντρωσε από την ανακύκλωση, που οργανωμένα πραγματοποιείται στο Ίδρυμα, ακόμα και κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή της ΟΑΚ, Δρος Κωνσταντίνου Ζορμπά, τα καπάκια παρέδωσε ο Υπεύθυνος του Ινστιτούτου Θεολογίας και Οικολογίας – Παράρτημα της ΟΑΚ κ. Αντώνης Καλογεράκης στον Ερυθρό Σταυρό και συγκεκριμένα στον Τομέα του Σώματος Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κισάμου, ώστε να αξιοποιηθούν στο πλαίσιο του πολυσήμαντου έργου των Εθελοντών του τόπου μας και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη. Η ΟΑΚ -μέσα από τις οικολογικές της δράσεις και τα περιβαλλοντικά της Προγράμματα- θα συνεχίσει την αδιάκοπη προσφορά της προς τον άνθρωπο.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων