14/08/2020 14/08/2020 Ειδικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο εν μέσω του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της Πανηγύρεως της Παναγίας Εκατονταπυλιανής , ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, για την προστασία από τον νέο κορωνοϊό Covid -19. Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όριο εννέα ατόμων σε κάθε δημόσια συνάθροιση, όριο ατόμων στα τραπέζια των καταστημάτων και μάσκες...
14 Αυγούστου, 2020 - 19:00
Τελευταία ενημέρωση: 14/08/2020 - 19:07

Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή δε θα αφήσει το νησί Της

Διαδώστε:
Η Παναγία η Εκατονταπυλιανή δε θα αφήσει το νησί Της

Ειδικά μέτρα σε Πάρο και Αντίπαρο εν μέσω του εορτασμού της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και της Πανηγύρεως της Παναγίας Εκατονταπυλιανής , ανακοίνωσε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κ. Νίκος Χαρδαλιάς, για την προστασία από τον νέο κορωνοϊό Covid -19. Αναστολή κάθε είδους εκδήλωσης, όριο εννέα ατόμων σε κάθε δημόσια συνάθροιση, όριο ατόμων στα τραπέζια των καταστημάτων και μάσκες παντού. Ως εκ τούτου, η Θεία Λειτουργία ανήμερα της εορτής θα πραγματοποιηθεί χωρίς λιτανεία, ενώ πρόκειται να ακυρωθούν όλες οι καθιερωμένες εκδηλώσεις προς τιμήν της Παναγίας. Στο μεταξύ, την Παρασκευή, το μεσημέρι, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας υπεδέχθη τον προσκεκλημένο για την Πανήγυρη της Παναγίας Εκατονταπυλιανής Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ευρίπου κ. Χρυσόστομο και την συνοδεία του. Ο Θεοφιλέστατος αφού προσκύνησε την Σεπτή Εικόνα της Παναγίας ξεναγήθηκε από τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη στους χώρους του Παλαιοχριστιανικού Ιερού Ναού.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων