18/07/2021 18/07/2021 Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από ολλανδικά ΜΜΕ για ελληνικούς προορισμούς που είναι ελκυστικοί για επίσκεψη εφέτος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ξεχωρίζει αυτό το διάστημα η λίστα με τους πέντε προτεινόμενους προορισμούς της Ελλάδας για θρησκευτικό τουρισμό, σύμφωνα με το Griekenland.net, “τουριστική πηγή” της Ολλανδίας αποκλειστικά για ταξίδια στην Ελλάδα. Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 20 χρόνια...
18 Ιουλίου, 2021 - 17:46
Τελευταία ενημέρωση: 18/07/2021 - 17:54

Η Πάτμος πρώτος θρησκευτικός προορισμός για Ολλανδούς

Διαδώστε:
Η Πάτμος πρώτος θρησκευτικός προορισμός για Ολλανδούς

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα από ολλανδικά ΜΜΕ για ελληνικούς προορισμούς που είναι ελκυστικοί για επίσκεψη εφέτος, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ξεχωρίζει αυτό το διάστημα η λίστα με τους πέντε προτεινόμενους προορισμούς της Ελλάδας για θρησκευτικό τουρισμό, σύμφωνα με το Griekenland.net, “τουριστική πηγή” της Ολλανδίας αποκλειστικά για ταξίδια στην Ελλάδα. Το Griekenland.net ιδρύθηκε πριν 20 χρόνια και αριθμεί πάνω 2.700.000 επισκέπτες.

Την πρώτη θέση στη λίστα κατέλαβε η Πάτμος και ακολουθούν τα Μετέωρα, το Άγιον Όρος, η Αίγινα και η Πάρος.  Είχε προηγηθεί η επίσκεψη Ολλανδών δημοσιογράφων στα τέλη του Ιουνίου στο νησί της Αποκάλυψης με πρωτοβουλία του δήμου, κατά τη διάρκεια της οποίας η αποστολή εξερεύνησε τις παραλίες και τα χωριά του νησιού, ενώ είχε μείνει εντυπωσιασμένη από το Μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου, τα δαιδαλώδη στενά της Χώρας και το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης που ο Άγιος Ιωάννης συνέγραψε το βιβλίο της Αποκάλυψης το 95μ.Χ.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων