03/09/2021 03/09/2021 «Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών» επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης με αφορμή την βοήθεια αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αρκαδία. Η ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και...
03 Σεπτεμβρίου, 2021 - 20:43
Τελευταία ενημέρωση: 03/09/2021 - 20:10

Η Περιφέρεια Αττικής στέλνει βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας

Διαδώστε:
Η Περιφέρεια Αττικής στέλνει βοήθεια στις πυρόπληκτες περιοχές της Αρκαδίας

«Συνεχίζουμε να συμβάλλουμε στην τεράστια προσπάθεια που καταβάλουν οι συνάνθρωποί μας να ξεπεράσουν τις συνέπειες των καταστροφικών πυρκαγιών» επισήμανε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γ. Πατούλης με αφορμή την βοήθεια αλληλεγγύης προς τους πληγέντες από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην Αρκαδία.

Η ανθρωπιστική βοήθεια με είδη πρώτης ανάγκης και ζωοτροφές συγκεντρώθηκε από τους πολίτες του Βορείου Τομέα και το Σύλλογο Αρκάδων Νέου Ηρακλείου Αττικής και παραδόθηκε από την αντιπεριφερειάρχη Β. Τομέα, Λ. Κεφαλογιάννη, στην Ιερά Μητρόπολη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Η δράση υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την περιφερειακή σύμβουλο Φωτεινή Δαλιάνη ενώ στην αποστολή συμμετείχαν και δύο κτηνίατροι της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε.Β.Τ, οι οποίοι προσέφεραν τις υπηρεσίες τους σε πυρόπληκτα ζωάκια που φιλοξενούνται από τον Πολιτιστικό Φιλοζωικό Σύλλογο Τρίπολης.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων