04/02/2020 04/02/2020 Τη δέσμευση ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει όπου χρειαστεί στις δράσεις και τους σκοπούς του Ελληνικού Συνδέσμου του Παναγίου Τάφου και της Ιεράς Μονής Σινά, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας στην εκδήλωση του Συνδέσμου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Επίσης, συνεχάρη το προεδρείο και τα μέλη του Συνδέσμου, τονίζοντας ότι με τη...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 11:44
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 11:58

Η Περιφέρεια Αττικής “στηρίζει” τον Πανάγιο Τάφο

Διαδώστε:
Η Περιφέρεια Αττικής “στηρίζει” τον Πανάγιο Τάφο

Τη δέσμευση ότι η Περιφέρεια Αττικής θα συνδράμει όπου χρειαστεί στις δράσεις και τους σκοπούς του Ελληνικού Συνδέσμου του Παναγίου Τάφου και της Ιεράς Μονής Σινά, ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, χαιρετίζοντας στην εκδήλωση του Συνδέσμου, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Επίσης, συνεχάρη το προεδρείο και τα μέλη του Συνδέσμου, τονίζοντας ότι με τη δράση και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν «διατηρούν ζωντανό το ενδιαφέρον των Ελλήνων για το Πατριαρχείο».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη μεγάλη σημασία που έχει για τον Ορθόδοξο κόσμο και τους Έλληνες «η ύπαρξη και η επιβίωση της εθνικοθρησκευτικής Ακρόπολης των Ιεροσολύμων και της Ιερής Αρχιεπισκοπής του Όρους Σινά».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο αρχιεπίσκοπος Σινά, Φαράν και Ραϊθώ κ. Δαμιανός, ο εκπρόσωπος του Πατριαρχείου Ιεροσολύμων, ηγούμενος της Ιεράς Μονής Φρέαρ του Ιακώβ Αρχιμανδρίτης κ. Ιουστίνος, ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Ελλάδας Αρχιμανδρίτης Θεολόγος Αλεξανδράκης, η καθηγήτρια ΕΜΠ Τώνια Μοροπούλου, οι αντιπεριφερειάρχες Γ. Δημόπουλος, Γ. Βλάχος και Φ. Καλογήρου, η σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού Χ. Γαλανοπούλου, κά.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων