13/06/2023 13/06/2023 Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των ετήσιων δράσεων τουριστικής προβολής 2023, δημιούργησε ένα βίντεο για την προβολή και ανάδειξη των θρησκευτικών τοπόσημων και αξιοθέατων της Δυτικής Ελλάδας. Το βίντεο περιλαμβάνει θρησκευτικά βιώματα, ιστορίες και αναμνήσεις επισκεπτών που έχουν βιώσει στα θρησκευτικά μνημεία και μέρη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στόχος του είναι η ανάδειξη...
13 Ιουνίου, 2023 - 16:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2023 - 15:49

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προβάλλει τον θρησκευτικό Τουρισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαδώστε:
Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος προβάλλει τον θρησκευτικό Τουρισμό (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των ετήσιων δράσεων τουριστικής προβολής 2023, δημιούργησε ένα βίντεο για την προβολή και ανάδειξη των θρησκευτικών τοπόσημων και αξιοθέατων της Δυτικής Ελλάδας.

Το βίντεο περιλαμβάνει θρησκευτικά βιώματα, ιστορίες και αναμνήσεις επισκεπτών που έχουν βιώσει στα θρησκευτικά μνημεία και μέρη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας. Στόχος του είναι η ανάδειξη του Θρησκευτικού Τουρισμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων