04/01/2021 04/01/2021 Ανακοίνωση σχετικά με την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κατά τη διάρκεια της Δοξολογίας της Πρωτοχρονιάς στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας. Αναλυτικά αναφέρει: Σχετικά με το θέμα της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου κατά τη μετάβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, προκειμένου να παραστεί στην καθιερωμένη Δοξολογία...
04 Ιανουαρίου, 2021 - 19:05
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2021 - 18:09

Η Προεδρία της Δημοκρατίας για την Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς

Διαδώστε:
Η Προεδρία της Δημοκρατίας για την Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς

Ανακοίνωση σχετικά με την μη ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου κατά τη διάρκεια της Δοξολογίας της Πρωτοχρονιάς στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας.

Αναλυτικά αναφέρει:

Σχετικά με το θέμα της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου κατά τη μετάβαση της Προέδρου της Δημοκρατίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Αθήνας, προκειμένου να παραστεί στην καθιερωμένη Δοξολογία της Πρωτοχρονιάς, διευκρινίζονται τα εξής:

Ο σχεδιασμός της εκδήλωσης της Δοξολογίας δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες της Προεδρίας της Δημοκρατίας.

Όπως αναφέρεται στην από 2 Ιανουαρίου 2021 ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ, η απόφαση της μη ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου ελήφθη σε σύσκεψη για την προετοιμασία της τελετής, στις 30 Δεκεμβρίου 2020, λόγω των περιοριστικών μέτρων εξαιτίας της πανδημίας, που προβλέπουν μείωση του αριθμού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων