13/03/2022 14/03/2022 Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου τελέσθηκε σήμερα το πρωί, Α’ Κυριακή των Νηστειών, Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία κα­θι­ε­ρώ­θη­κε το 843 από την Αυ­το­κρά­τει­ρα Θεοδώρα, τον Υι­ό της Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πα­τριά­ρχη...
13 Μαρτίου, 2022 - 19:15
Τελευταία ενημέρωση: 14/03/2022 - 13:39

Η ΠτΔ ανέγνωσε το Σύμβολο της Πίστεως και το Πάτερ Ημών (BINTEO)

Διαδώστε:
Η ΠτΔ ανέγνωσε το Σύμβολο της Πίστεως και το Πάτερ Ημών (BINTEO)

Παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου τελέσθηκε σήμερα το πρωί, Α’ Κυριακή των Νηστειών, Συνοδική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών, ημέρα κατά την οποία η Εκκλησία τιμά την αναστήλωση των Ιερών Εικόνων, η οποία κα­θι­ε­ρώ­θη­κε το 843 από την Αυ­το­κρά­τει­ρα Θεοδώρα, τον Υι­ό της Μιχαήλ τον Γ’ και τον Πα­τριά­ρχη Κω­σταντινου­πό­λε­ως Με­θό­διο τον Ο­μο­λογη­τή.

Το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος και παρέστησαν, επίσης, μέ­λη της Κυ­βέρνησης, Βου­λευ­τές, Πρέσβεις των Ορ­θο­δό­ξων Κρα­τών, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανέγνωσε το Σύμβολο της Πίστεως και το Πάτερ Ημών.

 

 

Φωτoγραφία: Χρήστος Μπόνης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων