27/09/2021 27/09/2021 Εόρτασε η Αρκαδία και η πρωτεύουσά της, η Τρίπολη, την 200η επέτειο από την απελευθέρωσή της. Την Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου. Μετά την τέλεση της Δοξολογίας εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός...
27 Σεπτεμβρίου, 2021 - 21:31
Τελευταία ενημέρωση: 27/09/2021 - 22:05

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον του Ιερού Ευαγγελίου

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώπιον του Ιερού Ευαγγελίου

Εόρτασε η Αρκαδία και η πρωτεύουσά της, η Τρίπολη, την 200η επέτειο από την απελευθέρωσή της. Την Κυριακή στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Τριπόλεως, τελέσθηκε Δοξολογία χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. Αλεξάνδρου, παρουσία της Α.Ε. της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Μετά την τέλεση της Δοξολογίας εκφωνήθηκε ο πανηγυρικός της ημέρας από τον Φιλόλογο κ. Γεώργιο Βλάση.

Ακολούθησε επιμνημόσυνος δέηση και κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων, και στον Ανδριάντα του Θεοδώρου Κολοκοτρώνη, τηρήθηκε σιγή ενός λεπτού στη μνήμη των ενδόξων νεκρών, ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και παρέλαση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ: ΧΑΜπίτας

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων