05/05/2022 05/05/2022 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Marfin, Παρασκευής Ζούλια, Επαμεινώνδα Τσάκαλη και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του αγέννητου μωρού της, αποθέτοντας λίγα λουλούδια στο σημείο όπου έχασαν άδικα τη ζωή τους, θύματα τυφλού φανατισμού και ιδεολογικής βίας.   Δείτε ακόμη: ΖΩΝΤΑΝΑ στο ope.gr την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του...
05 Μαΐου, 2022 - 13:52
Τελευταία ενημέρωση: 05/05/2022 - 16:06

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μνημείο θυμάτων της Marfin

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο μνημείο θυμάτων της Marfin

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου τίμησε σήμερα τη μνήμη των θυμάτων της Marfin, Παρασκευής Ζούλια, Επαμεινώνδα Τσάκαλη και Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του αγέννητου μωρού της, αποθέτοντας λίγα λουλούδια στο σημείο όπου έχασαν άδικα τη ζωή τους, θύματα τυφλού φανατισμού και ιδεολογικής βίας.

 

Δείτε ακόμη: ΖΩΝΤΑΝΑ στο ope.gr την υποδοχή της Τιμίας Κάρας του Αγίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτου που θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, 6 Μαΐου στις 19.30.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων