04/10/2021 04/10/2021 H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη στο Ναύπλιο προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στην 11η Σύνοδο και Γενική Συνέλευση της Ένωσης των Συνηγόρων της Μεσογείου στο κάστρο Παλαμήδι, σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021. Στις 4 και 5 Οκτωβρίου λαμβάνουν χώρα στο Ναύπλιο, στην αίθουσα του Βουλευτικού, οι εργασίες της 11ης Συνόδου της Ένωσης Συνηγόρων της...
04 Οκτωβρίου, 2021 - 21:45
Τελευταία ενημέρωση: 04/10/2021 - 20:56

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Παλαμήδι

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Παλαμήδι

H Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου μετέβη στο Ναύπλιο προκειμένου να απευθύνει χαιρετισμό στην 11η Σύνοδο και Γενική Συνέλευση της Ένωσης των Συνηγόρων της Μεσογείου στο κάστρο Παλαμήδι, σήμερα Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2021.

Στις 4 και 5 Οκτωβρίου λαμβάνουν χώρα στο Ναύπλιο, στην αίθουσα του Βουλευτικού, οι εργασίες της 11ης Συνόδου της Ένωσης Συνηγόρων της Μεσογείου (Association of Mediterranean Ombudsmen – Association des Ombudsmans de la Méditerranée, ΑΟΜ).

Η Σύνοδος διοργανώνεται υπό την προεδρία του Συνηγόρου του Πολίτη, Ανδρέα Ποττάκη. Τη Σύνοδο θα τίμησε με τη παρουσία της η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, σε εκδήλωση καλωσορίσματος που έγινε στο κάστρο του Παλαμηδίου.

Η τελετή διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Ναυπλιέων. Τα μέλη της ένωσης αντάλλαξαν απόψεις στο πλαίσιο του συνεδρίου που ως θέμα είχε «Μεσόγειος: από τη Θάλασσα που μας χωρίζει, στη Θάλασσα που μας ενώνει».

rbt

rbt

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων