07/08/2021 07/08/2021 Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι, όπου ενημερώθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται σε όλη τη...
07 Αυγούστου, 2021 - 10:40
Τελευταία ενημέρωση: 07/08/2021 - 21:42

Η ΠτΔ στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής

Διαδώστε:
Η ΠτΔ στο Συντονιστικό Κέντρο της Πυροσβεστικής

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε την Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021 το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι, όπου ενημερώθηκε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά και Αξιωματικούς του Πυροσβεστικού Σώματος για τις καταστροφικές πυρκαγιές που μαίνονται σε όλη τη χώρα.

Αμέσως μετά η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Αυτές τις κρίσιμες ώρες, η σκέψη και η στήριξή μας είναι στους συνανθρώπους μας που υποφέρουν και κινδυνεύουν. Οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους πυροσβέστες, τις Ένοπλες Δυνάμεις, τα Σώματα Ασφαλείας και τους εθελοντές, που με απαράμιλλη αυταπάρνηση ορθώνουν το τείχος της προστασίας μας. Απέναντι στη φωτιά είμαστε όλοι ευάλωτοι. Πολλά είναι αυτά που πρέπει να αλλάξουμε, μεγάλα και μικρά. Τώρα όμως πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση και ενότητα. Προέχει ο τόπος μας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων