17/02/2021 17/02/2021 Το βραβείο Εξαιρετικής Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στον Καθηγητή Ελευθέριο Ζούρο. Το βραβείο του δόθηκε, όπως αναφέρει η ανάρτηση της Προέδρου, για την πολυετή προσφορά του, ενώ, το βραβείο τιμά τη μνήμη των καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης που δολοφονήθηκαν εν ώρα διδασκαλίας, του Β....
17 Φεβρουαρίου, 2021 - 21:25
Τελευταία ενημέρωση: 17/02/2021 - 20:28

Η ΠτΔ βράβευσε τον Καθηγητή Ελευθέριο Ζούρο

Διαδώστε:
Η ΠτΔ βράβευσε τον Καθηγητή Ελευθέριο Ζούρο

Το βραβείο Εξαιρετικής Πανεπιστημιακής Διδασκαλίας του Ιδρύματος Τεχνολογίας και Έρευνας απένειμε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κα. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου στον Καθηγητή Ελευθέριο Ζούρο.

Το βραβείο του δόθηκε, όπως αναφέρει η ανάρτηση της Προέδρου, για την πολυετή προσφορά του, ενώ, το βραβείο τιμά τη μνήμη των καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης που δολοφονήθηκαν εν ώρα διδασκαλίας, του Β. Ξανθόπουλου και του Σ. Πνευματικού.

Δείτε την ανάρτηση:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων