21/02/2019 21/02/2019 Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Ι.Σ.ΚΕ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών και κατά την έξοδο των κληρικών ο π. Γεώργιος Βαμβακίδης, Αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ, δήλωσε στην κάμερα: «Ολοκληρώθηκε η τακτική μας συνέλευση, όσον αφορά το θέμα της μισθοδοσίας εμμένουμε στις θέσεις μας και στις αποφάσεις μας. Δε θα κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση» τόνισε....
21 Φεβρουαρίου, 2019 - 13:12
Τελευταία ενημέρωση: 21/02/2019 - 17:00

ΒΙΝΤΕΟ – Ι.Σ.Κ.Ε.: Δεν κάνουμε πίσω. Και έρχονται και εκλογές…

Διαδώστε:
ΒΙΝΤΕΟ – Ι.Σ.Κ.Ε.: Δεν κάνουμε πίσω. Και έρχονται και εκλογές…

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Ι.Σ.ΚΕ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ελευθερίου Αχαρνών και κατά την έξοδο των κληρικών ο π. Γεώργιος Βαμβακίδης, Αντιπρόεδρος του ΙΣΚΕ, δήλωσε στην κάμερα:

«Ολοκληρώθηκε η τακτική μας συνέλευση, όσον αφορά το θέμα της μισθοδοσίας εμμένουμε στις θέσεις μας και στις αποφάσεις μας. Δε θα κάνουμε πίσω σε καμία περίπτωση» τόνισε.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου του ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ Ορθοδοξία για το πως θα αντιδράσουν σε περίπτωση που ούτε και η κυβέρνηση κάνει πίσω, ο Εκπρόσωπος απάντησε: “Υπάρχουν και οι ειρηνικές κινητοποιήσεις και έρχονται και εκλογές”.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων