01/03/2019 01/03/2019 Ξεκίνησαν οι εργασίες του Α΄ Διεθνούς Συμποσίου Ομιλητικής με θέμα: «Η σπουδή της ομιλητικής και η έρευνα. Συμβολή στο κήρυγμα της Εκκλησίας και στη μετάδοση του μηνύματός της στον σύγχρονο κόσμο» το οποίο πραγματοποιείται στην αίθουσα Α΄ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ. Πρόκειται για συνέδριο στο οποίο θα κατατεθούν επιστημονικά συμπεράσματα εργασιών που έχουν υποστηριχθεί...
01 Μαρτίου, 2019 - 14:48
Τελευταία ενημέρωση: 01/03/2019 - 14:49

“Η σπουδή της ομιλητικής και η έρευνα”

Διαδώστε:
“Η σπουδή της ομιλητικής και η έρευνα”

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Α΄ Διεθνούς Συμποσίου Ομιλητικής με θέμα: «Η σπουδή της ομιλητικής και η έρευνα. Συμβολή στο κήρυγμα της Εκκλησίας και στη μετάδοση του μηνύματός της στον σύγχρονο κόσμο» το οποίο πραγματοποιείται στην αίθουσα Α΄ της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.


Πρόκειται για συνέδριο στο οποίο θα κατατεθούν επιστημονικά συμπεράσματα εργασιών που έχουν υποστηριχθεί στο Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. με 13 διδακτορικές διατριβές και 18 μεταπτυχιακές εργασίες βασισμένες σε μεθοδολογία που διέπει το γνωστικό αντικείμενο της Ομιλητικής.


Την επιστημονική ευθύνη και το συντονισμό έχει η καθηγήτρια κ. Δήμητρα Κούκουρα η οποία παρουσιάζει τον μόχθο των νεαρών ερευνητών και τον προβληματισμό τους για τον λόγο που αρθρώνει η Ορθόδοξη Εκκλησία σήμερα.


Χαιρετισμό απηύθυναν ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης αρχιμ. Αμβρόσιος Σταμπλιάκας, ο εκπρόσωπος του Κοσμήτορα της Θεολογικής Σχολής αρχιμ. Νικόδημος Σκρεττας , ο Πρόεδρος του Τμ. Θεολογίας Παν. Σκαλτσής, η Επιστημονική Υπέυθυνος Δήμητρα Κούκουρα. Συμμετέχουν στις εργασίες πολλοί φοιτητές αλλά και κληρικοί τους οποίους απασχολεί το θέμα ιδιαιτέρως.

 

Φωτορεπορταζ Βασίλης Χάδος , ΡαΦαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων