02/06/2019 02/06/2019 Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή αυτή της παράδοσης της εικόνας της Παναγίας της Βουρλιώτισσας στα χέρια του Αρχιεπισκόπου Αμερικής από τον Μητροπολίτη Ν Ιωνίας κ Γαβριήλ. Μετά την ομιλία του κατά το αρχιερατικό συλλείτουργο, πήρε στα χέρια του την Εικόνα της Παναγίας, πιστό αντίγραφο εκείνης που έφεραν οι Μικρασιάτες όταν έφτασαν στη Ν Ιωνία και το...
02 Ιουνίου, 2019 - 14:10

Η στιγμή του ασπασμού της Παναγίας της Βουρλιώτισσας

Διαδώστε:
Η στιγμή του ασπασμού της Παναγίας της Βουρλιώτισσας

Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή αυτή της παράδοσης της εικόνας της Παναγίας της Βουρλιώτισσας στα χέρια του Αρχιεπισκόπου Αμερικής από τον Μητροπολίτη Ν Ιωνίας κ Γαβριήλ.

Μετά την ομιλία του κατά το αρχιερατικό συλλείτουργο, πήρε στα χέρια του την Εικόνα της Παναγίας, πιστό αντίγραφο εκείνης που έφεραν οι Μικρασιάτες όταν έφτασαν στη Ν Ιωνία και το παρέδωσε στον Αρχιεπίσκοπο.

“Θέλω να σας δωρίσω αυτή την εικόνα της Παναγίας που συμβολίζει πολλά για τους Μικρασιάτες και μια από αυτές που έφεραν μαζί τους εδώ στη νέα τους Πατρίδα ”

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής, γνωρίζοντας καλά από προσφυγιά και εικόνες κειμήλια της Πίστης μας , αφού όλα αυτά τα χρόνια ασχολείται με περιοχές των οποίων οι κάτοικοι  υπέστησαν διωγμό, στην Προποντίδα, στα Πριγκηπονήσια κλπ δε μπορούσε από το να μην συγκινηθεί παίρνοντας την εικόνα της Παναγίας στα χέρια του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων