25/09/2019 25/09/2019 Το επετειακό λεύκωμα της Σχολής Γονέων για τα 30 χρόνια του Ανοικτού Πανεπιστημίου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ είχε την ευκαιρία να παραδώσει στον Διευθυντή της βιβλιοθήκης και καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Τιμίου Σταυρού Βοστώνης Αρχ. Μάξιμο Κώνστα ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου. Συζήτησαν μάλιστα το ενδεχόμενο να μεταγλωττιστούν στην Αγγλική...
25 Σεπτεμβρίου, 2019 - 9:43
Τελευταία ενημέρωση: 25/09/2019 - 9:33

Η Σχολή Γονέων Κατερίνης στην Βοστώνη

Διαδώστε:
Η Σχολή Γονέων Κατερίνης στην Βοστώνη

Το επετειακό λεύκωμα της Σχολής Γονέων για τα 30 χρόνια του Ανοικτού Πανεπιστημίου ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ είχε την ευκαιρία να παραδώσει στον Διευθυντή της βιβλιοθήκης και καθηγητή της Θεολογικής Σχολής Τιμίου Σταυρού Βοστώνης Αρχ. Μάξιμο Κώνστα ο Πρόεδρος της Σχολής Γονέων Κατερίνης κ. Κωνσταντίνος Κορομπίλης την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου.


Συζήτησαν μάλιστα το ενδεχόμενο να μεταγλωττιστούν στην Αγγλική από μαθητές του Κολεγίου επιλεγμένες ομιλίες ώστε να ωφεληθούν περισσότεροι συνάνθρωποι μας από τον πολιτιστικό θησαυρό των ομιλιών της Σχολής Γονέων Κατερίνης.

Ο π. Μάξιμος συνεχάρει τον κ. Κορομπιλη για το έργο της Σχολής, ευχήθηκε να συνεχίζει η σχολή να είναι φάρος παιδείας και πολιτισμού ενώ το λεύκωμα θα κοσμεί πλέον την βιβλιοθήκη του κολεγίου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων