26/06/2020 26/06/2020 Κοινή επιστολή με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στους Έλληνες της Διασποράς απέστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Βλάσης. “Ζητάμε τη συνδρομή τους και τη συμμετοχή τους στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η συμβολή του Ελληνισμού της...
26 Ιουνίου, 2020 - 9:47

“Η συμβολή του Ελληνισμού της Διασποράς το 21′ υπήρξε τεράστια”

Διαδώστε:
“Η συμβολή του Ελληνισμού της Διασποράς το 21′ υπήρξε τεράστια”

Κοινή επιστολή με την Πρόεδρο της Επιτροπής «Ελλάδα 2021» κ. Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη στους Έλληνες της Διασποράς απέστειλε ο υφυπουργός Εξωτερικών, Αρμόδιος για θέματα Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Βλάσης.

“Ζητάμε τη συνδρομή τους και τη συμμετοχή τους στις επετειακές εκδηλώσεις για τον εορτασμό των 200 ετών από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης. Η συμβολή του Ελληνισμού της Διασποράς στην Εθνική Παλιγγενεσία υπήρξε τεράστια και γι’ αυτό και η συμμετοχή του Οικουμενικού Ελληνισμού σε όλες τις δράσεις και τις εκδηλώσεις για τον εορτασμού της επετείου αυτής έχει τεράστιο συμβολισμό, ενώ θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση στην προβολή της Πατρίδα μας στα πέρατα του κόσμου”, αναφέρει ο κ. Βλάσης σε ανάρτησή του.

Οι απανταχού συμπατριώτες μας μπορούν να υποβάλλουν έως τα τέλη Ιουλίου τις προτάσεις τους μέσω της ειδικής διαδικτυακής πλατφόρμας υποβολής αιτήσεων (https://apply.greece2021.gr).

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων