19/03/2022 19/03/2022 Η πολυβραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς και του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», “Man of God”, που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, φτάνει αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, η ταινία, που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων το περασμένο καλοκαίρι, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 21 και 28 Μαρτίου! Σε ανακοίνωσή της...
19 Μαρτίου, 2022 - 11:25
Τελευταία ενημέρωση: 19/03/2022 - 11:34

Η ταινία «Man of God» ταξιδεύει στις ΗΠΑ

Διαδώστε:
Η ταινία «Man of God» ταξιδεύει στις ΗΠΑ

Η πολυβραβευμένη ταινία της Γελένα Πόποβιτς και του Ινστιτούτου «Άγιος Μάξιμος ο Γραικός», “Man of God”, που πραγματεύεται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, φτάνει αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Συγκεκριμένα, η ταινία, που έκλεψε τις καρδιές των Ελλήνων το περασμένο καλοκαίρι, θα προβληθεί στις ΗΠΑ στις 21 και 28 Μαρτίου!

Σε ανακοίνωσή της η Αρχιεπισκοπή Αμερικής προτρέπει το ποίμνιο: «Μη χάσετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε αυτή την απίστευτη ταινία!» και δίνει τους συνδέσμους, όπου θα μπορούσε κανείς να οργανωθεί αν θέλει να αγοράσει εισιτήριο:

Αγορές εισιτηρίων μπορεί να γίνουν εδώ:
https://www.fathomevents.com/events/Man-of-God

Αν θέλετε να οργανώσετε το λεγόμενο group ticketing (για περισσότερα από 25 άτομα), ακολουθήστε τον σύνδεσμο!
https://docs.google.com/forms/u/0/d/1wB4oHOAQbnpuMv2bHV7WOwNw2OwHuh-O48z8nNu662w/viewform?usp=drive_web&urp=gmail_link&edit_requested=true

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων