19/10/2020 19/10/2020 Στον προαύλιο χώρο του Πολιούχου της πόλης των Θεσσαλονικέων Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου, η υποδοχή της θαυματουργού και Εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας. Την ιερά Εικόνα μετέφεραν από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας – Τούμπας πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, η οποία είναι πιστό αντίγραφο της Παναγίας της...
19 Οκτωβρίου, 2020 - 18:19
Τελευταία ενημέρωση: 19/10/2020 - 18:33

Ο Πολιούχος υποδέχτηκε την Παναγία Παραμυθία

Διαδώστε:
Ο Πολιούχος υποδέχτηκε την Παναγία Παραμυθία

Στον προαύλιο χώρο του Πολιούχου της πόλης των Θεσσαλονικέων Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 19 Οκτωβρίου, η υποδοχή της θαυματουργού και Εικόνας της Παναγίας της Παραμυθίας.

Την ιερά Εικόνα μετέφεραν από τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας – Τούμπας πατέρες της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, η οποία είναι πιστό αντίγραφο της Παναγίας της Παραμύθιας που φυλάσσεται στην Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου.

Στην υποδοχή, την Δοξολογία και εν συνεχεία στην έναρξη των ακολουθιών της μεγάλης εβδομάδας, προεξήρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης κ. Χρυσόστομος, κατόπιν σχετικής ευλογιάς του Παναγιωτάτου.

Ρεπορτάζ – Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης – Πρακτορείο “Ορθοδοξία”

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων