26/02/2020 26/02/2020 Στην αρμονική συνύπαρξη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη αναφέρθηκε κατά την χθεσινή του ομιλία στην Κομοτηνή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.  Σύμφωνα με το xronos.gr, ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στο σχετικό σχόλιο του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα τόνισε ότι «η Θράκη είναι παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά την ειρηνική συνύπαρξη των χριστιανών με τους...
26 Φεβρουαρίου, 2020 - 16:58

“Η Θράκη αποτελεί παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης”

Διαδώστε:
“Η Θράκη αποτελεί παράδειγμα ειρηνικής συνύπαρξης”

Στην αρμονική συνύπαρξη μεταξύ χριστιανών και μουσουλμάνων στην Θράκη αναφέρθηκε κατά την χθεσινή του ομιλία στην Κομοτηνή ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Σύμφωνα με το xronos.gr, ο κ. Μητσοτάκης απαντώντας στο σχετικό σχόλιο του Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα τόνισε ότι «η Θράκη είναι παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά την ειρηνική συνύπαρξη των χριστιανών με τους μουσουλμάνους» υπογραμμίζοντας ότι «τα ζητήματα τις Θράκης να μείνουν έξω από την αντιπαράθεση  Ελλάδας-Τουρκίας και να μην δίνονται μηνύματα που θίγουν και το νομικό καθεστώς το οποίο διέπει τη μουσουλμανική μειονότητα και τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα που απορρέουν από τη Συνθήκη της Λωζάννης».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων