16/11/2019 17/11/2019 Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”   Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β’ και ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος. Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά προσωπικά τον Προκαθήμενο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας για την προσευχή και την αδελφική υποστήριξη...
16 Νοεμβρίου, 2019 - 17:00
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2019 - 20:28

Η τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδώρου Β’ – Επιφανίου

Διαδώστε:
Η τηλεφωνική επικοινωνία Θεοδώρου Β’ – Επιφανίου

Νίκος Οικονόμου – Πρακτορείο “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

Τηλεφωνική επικοινωνία είχαν την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019 ο Πάπας και Πατριάρχης Αλεξανδρείας κ.κ. Θεόδωρος Β’ και ο Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ.κ. Επιφάνιος.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας, ο Μακαριώτατος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά προσωπικά τον Προκαθήμενο της Αλεξανδρινής Εκκλησίας για την προσευχή και την αδελφική υποστήριξη προς την Εκκλησία της Ουκρανίας.

Στο επίκεντρο της συνομιλίας βρέθηκε επίσης το θέμα της περαιτέρω ανάπτυξης της σχέσης μεταξύ των δύο τοπικών Εκκλησιών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων