15/11/2019 15/11/2019 Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ΙΝ. Αγ. Γεωργίου στην ακριτική κωμόπολη του Ευρωπού στην Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, κατά την 15η Νοεμβρίου 2019. Το ιερό θησαύρισμα προσεκόμισε ο Αρχιμ. π. Εφραίμ, Καθηγούμενος της ΙΜ.Μ. Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και παρέλαβε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, κ. Δημήτριος. ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ:...
15 Νοεμβρίου, 2019 - 16:52
Τελευταία ενημέρωση: 15/11/2019 - 18:48

Η Τιμία Κάρα του Χρυσοστόμου στους ακρίτες του Ευρωπού

Διαδώστε:
Η Τιμία Κάρα του Χρυσοστόμου στους ακρίτες του Ευρωπού

Υποδοχή της Τιμίας Κάρας του αγ. Ιωάννου του Χρυσοστόμου στον ΙΝ. Αγ. Γεωργίου στην ακριτική κωμόπολη του Ευρωπού στην Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, κατά την 15η Νοεμβρίου 2019. Το ιερό θησαύρισμα προσεκόμισε ο Αρχιμ. π. Εφραίμ, Καθηγούμενος της ΙΜ.Μ. Βατοπαιδίου Αγίου Όρους και παρέλαβε ο Σεβ. Μητροπολίτης Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως και Πολυκάστρου, κ. Δημήτριος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΧΑΔΟΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ «ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ»

Παρευρίσκονται ο Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιμωνίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, ο Διοικητής της 33ης Ταξιαρχίας Γκουτζουρελας Ι. πολλοί κληρικοί της Μητροπόλεως.

Στην Ιερά λιτανεία, παρήλασαν τα παιδιά του κατηχητικού, Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Πέτρου, ο Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος Ευρωπού, Πολιτιστικός Σύλλογος Πολύπετρου, Πολιτιστικός Περιβαλλοντικος Σύλλογος Μεσαίας «Αλέξανδρος Βυζάντιος», Πολιτιστικός Σύλλογος Αθυρων, Πολιτιστικός Σύλλογος Ρυζίων Κιλκίς.

Πλήθος κόσμου συνόδευσε την Ιερά Κάρα μέχρι τον ναό, ενώ ευλαβείς χριστιανοί έρανναν με λουλούδια τον δρόμο, όπου θα περνούσε το ιερό κειμήλιο.

Ακολούθησε Δοξολογία στον Ιερό Ναό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων