25/07/2019 25/07/2019      Μεγάλες θρησκευτικές στιγμές βίωσαν οι πιστοί στην Τήνο κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Ιεράς εικόνας της Μεγαλόχαρης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Μεγαλόχαρης ξεκίνησε στις εξήμισι το απόγευμα και λίγο μετά τις εννιά η πομπή έφτασε στη Χώρα  της Τήνου όπου ανέμεναν χιλιάδες πιστοί. Tα πλοία “σφύριζαν”...
25 Ιουλίου, 2019 - 18:41
Τελευταία ενημέρωση: 25/07/2019 - 19:06

Η Τήνος “υποκλίθηκε” στην Αγία Πελαγία- βίντεο

Διαδώστε:
Η Τήνος “υποκλίθηκε” στην Αγία Πελαγία- βίντεο

     Μεγάλες θρησκευτικές στιγμές βίωσαν οι πιστοί στην Τήνο κατά τη διάρκεια της λιτανείας της Ιεράς εικόνας της Μεγαλόχαρης. Αξιοσημείωτο είναι ότι η λιτανεία της εικόνας της Παναγίας της Μεγαλόχαρης ξεκίνησε στις εξήμισι το απόγευμα και λίγο μετά τις εννιά η πομπή έφτασε στη Χώρα  της Τήνου όπου ανέμεναν χιλιάδες πιστοί.

Tα πλοία “σφύριζαν” προς τιμή της Παναγίας και της Αγίας Πελαγίας ενώ η νύχτα έγινε μέρα από τα εκατοντάδες βεγγαλικά, ενώ ακολούθησε πανηγυρική δοξολογία. Δείτε το συγκινητικό βίντεο:

 

Πηγή makedoniawebtv.gr

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων