06/01/2021 06/01/2021 Η τρομοκρατία στοχεύει στην καταστροφή του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, των ευρωπαϊκών αξιών και ιδανικών, σημειώνουν στην απάντησή τους για τα ισλαμιστικά χτυπήματα στη Βιέννη οι πρόεδροι των νομοθετικών σωμάτων της Αυστρίας, ο κ. Wolfgang Sobotka και η κ. Andrea Eder-Gitschthaler. Ως επικεφαλής της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας Interparliamentary Assembly on Orthodoxy, ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε...
06 Ιανουαρίου, 2021 - 14:30

Η τρομοκρατία στοχεύει στην καταστροφή του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής

Διαδώστε:
Η τρομοκρατία στοχεύει στην καταστροφή του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής

Η τρομοκρατία στοχεύει στην καταστροφή του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, των ευρωπαϊκών αξιών και ιδανικών, σημειώνουν στην απάντησή τους για τα ισλαμιστικά χτυπήματα στη Βιέννη οι πρόεδροι των νομοθετικών σωμάτων της Αυστρίας, ο κ. Wolfgang Sobotka και η κ. Andrea Eder-Gitschthaler.

Ως επικεφαλής της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας Interparliamentary Assembly on Orthodoxy, ο κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος είχε στείλει επιστολή αλληλεγγύης προς τον λαό της Αυστρίας μετά το πρόσφατο τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη.

“Τόνιζα ότι ο αγώνας μας δεν είναι εναντίον καμίας θρησκείας, αλλά εναντίον αυτών που με τη βία προσπαθούν να επιβάλουν τα πιστεύω τους στις κοινωνίες μας, καθώς και όποιων άλλων κέντρων εκτός Ευρώπης ενισχύουν αυτές τις ενέργειες, με οποιονδήποτε τρόπο…”, σημειώνει σε ανάρτησή του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων