05/02/2020 05/02/2020 Το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στις 6.30 στο Πνευματικό Κέντρο (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό) η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής, διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια. Την εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια και εκκλησιαστικούς ύμνους η Χορωδία του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού και η Γυναικεία Χορωδία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του...
05 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:57
Τελευταία ενημέρωση: 05/02/2020 - 16:08

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Η βράβευση των παιδιών των Πολυτέκνων

Διαδώστε:
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ: Η βράβευση των παιδιών των Πολυτέκνων

Το απόγευμα της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου στις 6.30 στο Πνευματικό Κέντρο (δίπλα στον Μητροπολιτικό Ναό) η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως, με αφορμή την εορτή της Υπαπαντής, διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στην Ελληνορθόδοξη Οικογένεια.

Την εκδήλωση άνοιξε με τραγούδια και εκκλησιαστικούς ύμνους η Χορωδία του Συλλόγου Πολυτέκνων του Νομού και η Γυναικεία Χορωδία του Ιερού Ναού Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Στη συνέχεια, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ. Άνθιμος απηύθυνε χαιρετισμό. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην μεγάλη εορτή της Υπαπαντής, στην σημασία της οικογένειας καθώς και στην βοήθεια που παρέχει η Ιερά Μεγίστη Μονή Βατοπαιδίου στην πολύτεκνη οικογένεια και όχι μόνο.

Στο τέλος της εκδήλωσης, πραγματοποιήθηκε η βράβευση των αριστούχων μαθητών και των επιτυχόντων μαθητών στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, παιδιών που είναι μέλη πολυτέκνων οικογενειών.

Την βράβευση των παιδιών πραγματοποίησε ο οικείος ποιμενάρχης, μαζί τον εκπρόσωπο του Καθηγουμένου της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου, Ιερομόναχο Μάξιμο Βατοπαιδινό.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Βουλευτής Έβρου ΝΔ κ. Σταύρος Κελέτσης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Μπόγδης.

Συντονιστής όλης της εκδήλωσης ήταν ο κ. Νίκος Ζερβόπουλος.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ – ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΒΙΝΤΕΟ: ΠΕΠΗ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗ – ΜΟΝΤΑΖ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων