20/06/2020 20/06/2020 Το ορθόδοξο ποίμνιο στην έδρα της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας υποδέχθηκε νέα μέλη διαφόρων ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα από τα χέρια του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου. Η χαρά της εισόδου στην Ορθόδοξη Εκκλησία αποτυπώνεται στα φωτεινά και χαμογελαστά προσωπάκια των μικρών παιδιών. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανοικοδόμησης Ιεραποστολικού...
20 Ιουνίου, 2020 - 16:31
Τελευταία ενημέρωση: 20/06/2020 - 16:36

Η χαρά της εισόδου στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Διαδώστε:
Η χαρά της εισόδου στην Ορθόδοξη Εκκλησία

Το ορθόδοξο ποίμνιο στην έδρα της Επισκοπής Αρούσας και Κεντρικής Τανζανίας υποδέχθηκε νέα μέλη διαφόρων ηλικιών. Μικροί και μεγάλοι έλαβαν το Άγιο Βάπτισμα από τα χέρια του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αρούσας κ. Αγαθονίκου.

Η χαρά της εισόδου στην Ορθόδοξη Εκκλησία αποτυπώνεται στα φωτεινά και χαμογελαστά προσωπάκια των μικρών παιδιών. Ήδη έχουν ξεκινήσει οι εργασίες ανοικοδόμησης Ιεραποστολικού Κέντρου, το οποίο θα είναι η καρδιά του Ιεραποστολικού έργου στην πόλη της Αρούσας. Ας αγκαλιάσουμε όλοι μας αυτή την προσπάθεια για την ανέγερση του, ώστε η Ορθοδοξία να λάμψει στην Αρούσα και όσο το δυνατόν περισσότεροι αδελφοί να γνωρίσουν τον Χριστό και να γευθούν τη χαρά της συνάντησης μαζί Του.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων