23/08/2020 23/08/2020 Το βράδυ του Σαββάτου 22 προς 23 Αυγούστου τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη  στον Ι. Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Ύδρας Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός. Τελέστηκε λιτή αλλά και αρτοκλασία στον Νάρθηκα του Ναού και στη συνέχεια Ι. Αγρυπνία της αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Εννιάμερα), χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ, Αρχιγραμματέα της Ι. Συνόδου, ενώ μαζί...
23 Αυγούστου, 2020 - 10:45
Τελευταία ενημέρωση: 23/08/2020 - 11:32

Η Ύδρα πανηγυρίζει την Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Διαδώστε:
Η Ύδρα πανηγυρίζει την Απόδοση της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Το βράδυ του Σαββάτου 22 προς 23 Αυγούστου τελέστηκε με ιδιαίτερη κατάνυξη  στον Ι. Καθεδρικό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου της Ύδρας Μέγας Δισαρχιερατικός Εσπερινός. Τελέστηκε λιτή αλλά και αρτοκλασία στον Νάρθηκα του Ναού και στη συνέχεια Ι. Αγρυπνία της αποδόσεως της Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Εννιάμερα), χοροστατούντος του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟΥ, Αρχιγραμματέα της Ι. Συνόδου, ενώ μαζί του συμπροσευχήθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ύδρας κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ και ο Ι. Κλήρος του νησιού.

Στο προαύλιο του Ι. Καθεδρικού Ναού τέθηκε επίσης σε προσκύνημα  η Ι. Εικόνα της Παναγίας  του “Μαλίκη”.

Επίσης, ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης κ.κ. ΕΦΡΑΙΜ προσφώνησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωρεών κ. ΦΙΛΟΘΕΟ που στη συνέχεια εκφώνησε πατρικό λόγο αναφερόμενος στη Θεοτόκο.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

 

 

Έψαλε χορός Ψαλτών από το “Αντιφωνικό μέλος” υπό την Διεύθυνση  του Πρωτοψάλτη  κ. Γεωργίου Καμαριάρη.

Τις ακολουθίες μετέδωσε απευθείας ο Ραδιοφωνικός σταθμός Πειραϊκή Εκκλησία 91.2 FM, από τις 19.30′ έως τις 1.30′ πρωινή που ολοκληρώθηκε η Ι. Αγρυπνία.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ – ΥΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων