08/10/2020 08/10/2020 Στον αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρέθηκε χθες η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μαζί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου. Η κ. Ζαχαράκη εξήρε το κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ και δέκα χρόνια από τους εθελοντές καθηγητές για τη στήριξη παιδιών από οικονομικά ευάλωτες οικογένειες: πολύτεκνοι, άνεργοι, τρίτεκνοι, χαμηλόμισθοι, μονογονεϊκές...
08 Οκτωβρίου, 2020 - 9:39
Τελευταία ενημέρωση: 08/10/2020 - 12:26

Η υφ. Παιδείας στο φροντιστήριο της Αρχιεπ. Αθηνών

Διαδώστε:
Η υφ. Παιδείας στο φροντιστήριο της Αρχιεπ. Αθηνών

Στον αγιασμό του Κοινωνικού Φροντιστηρίου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών βρέθηκε χθες η υφυπουργός Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη μαζί με την υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η κ. Ζαχαράκη εξήρε το κοινωνικό έργο που επιτελείται εδώ και δέκα χρόνια από τους εθελοντές καθηγητές για τη στήριξη παιδιών από οικονομικά ευάλωτες οικογένειες: πολύτεκνοι, άνεργοι, τρίτεκνοι, χαμηλόμισθοι, μονογονεϊκές οικογένειες.

Διαβάστε την ανάρτηση της υφυπουργού Παιδείας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

“Εκατοντάδες παιδιά έχουν παρακολουθήσει ενισχυτικά μαθήματα από εθελοντές καθηγητές στο Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών! 10 χρόνια συνεχούς λειτουργίας. Εκεί που δίνονται ευκαιρίες με προτεραιότητα σε παιδιά οικονομικά ευάλωτων οικογενειών: πολυτέκνων, ανέργων, τρίτεκνων, χαμηλόμισθων, μονογονεϊκών οικογενειών.
Βρεθήκαμε απόψε εκεί με την Domna Michailidou, υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για τον αγιασμό της νέας χρονιάς. Η συγκίνηση μεγάλη με τον ενθουσιασμό μαθητών και εκπαιδευτικών για ένα ταξίδι γνώσης και αλληλεπίδρασης με παιδιά από παντού στην Αττική. Άμεση η αντίδραση του Κοινωνικού φροντιστηρίου στις νέες συνθήκες με προσφορά online μαθημάτων και σε παιδιά από όλη την Ελλάδα! Μιλήσαμε με τα παιδιά για τα σχολεία τους και τους υποσχέθηκα να επιστρέψω σύντομα!”

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων