28/04/2019 28/04/2019 Με τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε με αρκετή ώρα καθυστέρηση λόγω της αλλαγής του αρχικού προγράμματος με την έλευση του Αγίου Φωτός στη χώρα μας. Παρά το γεγονός αυτό αρκετοί ήταν οι πιστοί που βρέθηκαν στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης. Τις πρέπουσες τιμές απέδωσε...
28 Απριλίου, 2019 - 9:50

Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στη Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Η υποδοχή του Αγίου Φωτός στη Θεσσαλονίκη

Με τις πρέπουσες τιμές πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Αγίου Φωτός στο αεροδρόμιο “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης. Η υποδοχή πραγματοποιήθηκε με αρκετή ώρα καθυστέρηση λόγω της αλλαγής του αρχικού προγράμματος με την έλευση του Αγίου Φωτός στη χώρα μας. Παρά το γεγονός αυτό αρκετοί ήταν οι πιστοί που βρέθηκαν στον αερολιμένα της Θεσσαλονίκης. Τις πρέπουσες τιμές απέδωσε το άγημα της αεροπορίας, ενώ επίσης παραβρέθηκαν πολιτικοί, αυτοδιοικητικοί και στρατιωτικοί φορείς της περιοχής.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων