18/10/2019 18/10/2019 Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης Στο Μακεδονία Παλάς έφθασε η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Εκεί τον  υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Κατρανίδης Στυλιανός και Οφικιάλιοι του Οικουμενικού Πατριαρχείου. Ο Παναγιώτατος  έφτασε με την τίμια συνοδεία του η οποία...
18 Οκτωβρίου, 2019 - 9:53
Τελευταία ενημέρωση: 18/10/2019 - 10:22

Η υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη (φωτογραφίες)

Διαδώστε:
Η υποδοχή του Οικουμενικού Πατριάρχη (φωτογραφίες)

Ρεπορτάζ: Βασίλης Χάδος

Φωτογραφίες: Ραφαήλ Γεωργιάδης

Στο Μακεδονία Παλάς έφθασε η Α.Θ.Π ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος. Εκεί τον  υποδέχθηκαν ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος, ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου κ. Κατρανίδης Στυλιανός και Οφικιάλιοι του Οικουμενικού Πατριαρχείου.

Ο Παναγιώτατος  έφτασε με την τίμια συνοδεία του η οποία αποτελείται από τους Μητροπολίτες Μιλήτου κ. Απόστολο, Αδριανουπόλεως κ. Αμφιλόχιο, Λαοδικείας κ.Θεοδώρητο, Δράμας Παύλο τον μέγα αρχιδιάκονο κ. Θεόδωρο, τον υπογραμματάα της Συνόδου Γρηγόριο, όπως από τους κ. Παπαχρήστου και Μαγγίνα

Σύμφωνα με το σημερινό πρόγραμμα, ο Παναγιώτατος αναμένεται να συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Παναγιώτη Πικραμένο και εν συνεχεία θα πραγματοποιήσει  επίσκεψη στο κτίριο της Περιφερείας Κεντρικής Μακεδονίας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων