14/12/2021 14/12/2021 Στη χθεσινή επίσκεψή της στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρθηκε με ανάρτησή της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως. Η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε ως ιστορική την έκτακτη αυτή συνεδρίαση ευχαριστώντας ιδιαιτέρως την Διαρκή Ιερά Σύνοδο για την εξαιρετική τιμή να είμαι η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε σε συνεδρίασή της...
14 Δεκεμβρίου, 2021 - 8:34
Τελευταία ενημέρωση: 14/12/2021 - 9:30

Η Υπουργός Παιδείας για τη συμμετοχή της στην έκτακτη ΔΙΣ

Διαδώστε:
Η Υπουργός Παιδείας για τη συμμετοχή της στην έκτακτη ΔΙΣ

Στη χθεσινή επίσκεψή της στη συνεδρίαση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος αναφέρθηκε με ανάρτησή της η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως χαρακτήρισε ως ιστορική την έκτακτη αυτή συνεδρίαση ευχαριστώντας ιδιαιτέρως την Διαρκή Ιερά Σύνοδο για την εξαιρετική τιμή να είμαι η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε σε συνεδρίασή της στην ιστορία της.

“Σε μία ιστορική, σήμερα (σ.σ. χθες), συνεδρίαση της Ιεράς Συνόδου κατά την οποία προσκλήθηκε για πρώτη φορά επισήμως ο Πρωθυπουργός της χώρας. Συζητήσαμε για τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης στον τομέα τα τελευταία 2,5 χρόνια και στην επίλυση προβλημάτων που χρόνιζαν για δεκαετίες. Ο Πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis ευχαρίστησε τη Διαρκή Ιερά Σύνοδο για την εξαιρετική συνεργασία και ζήτησε την καίρια συνδρομή της Εκκλησίας στα μέτρα προστασίας και πρόληψης κατά του κορωνοϊού και ιδιαιτέρως στην προσπάθεια για τον καθολικό εμβολιασμό. Ευχαρίστησα ιδιαιτέρως την Διαρκή Ιερά Σύνοδο για την εξαιρετική τιμή να είμαι η πρώτη γυναίκα που συμμετείχε σε συνεδρίασή της στην ιστορία της”, έγραψε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων