11/03/2020 11/03/2020 Την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αναφορικά με τον κορωνοϊό εκλήθη να σχολιάσει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM»: Η υπουργός τονίζει μεταξύ άλλων ότι η έκκληση της Ιεράς Συνόδου προς τις ευπαθείς ομάδες “συνάδει με την οδηγία της Πολιτείας που προτρέπει...
11 Μαρτίου, 2020 - 12:19

Η υπουργός Παιδείας για την ανακοίνωση της ΔΙΣ

Διαδώστε:
Η υπουργός Παιδείας για την ανακοίνωση της ΔΙΣ

Την ανακοίνωση της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου αναφορικά με τον κορωνοϊό εκλήθη να σχολιάσει η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Νίκη Κεραμέως μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 FM»:

Η υπουργός τονίζει μεταξύ άλλων ότι η έκκληση της Ιεράς Συνόδου προς τις ευπαθείς ομάδες “συνάδει με την οδηγία της Πολιτείας που προτρέπει τους ηλικιωμένους, τις ευπαθείς ομάδες, να μένουν σπίτι τους”.

Υπογραμμίζει ότι το “τι κάνει κανείς αναφορικά με την άσκηση της θρησκευτικής λατρείας, πώς επιλέγει να την ασκεί, ποια η σχέση του με την κάθε θρησκευτική κοινότητα είναι καθαρά θέμα ατομικής συνείδησης του καθενός” προσθέτοντας ότι η Πολιτεία έχει λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα σε συνεργασία με τους επιστήμονες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων