21/03/2021 21/03/2021 Στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών βρέθηκε σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.  Σε ανάρτησή της η κ. Κεραμέως αναφέρει για τη μεγάλη σημερινή ημέρα της Ορθοδοξίας: “Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα και γιορτάζουμε την αναστήλωση των εικόνων, ένα ιστορικό ορόσημο για την Ορθοδοξία. Φέτος γιορτάζουμε σε...
21 Μαρτίου, 2021 - 14:52

Η υπουργός Παιδείας για το ιστορικό ορόσημο της Ορθοδοξίας

Διαδώστε:
Η υπουργός Παιδείας για το ιστορικό ορόσημο της Ορθοδοξίας

Στην Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών βρέθηκε σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, εκπροσωπώντας τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. 

Σε ανάρτησή της η κ. Κεραμέως αναφέρει για τη μεγάλη σημερινή ημέρα της Ορθοδοξίας:

“Κυριακή της Ορθοδοξίας σήμερα και γιορτάζουμε την αναστήλωση των εικόνων, ένα ιστορικό ορόσημο για την Ορθοδοξία. Φέτος γιορτάζουμε σε πρωτόγνωρες συνθήκες, με τις ευχές και τη σκέψη μας να είναι στους συμπολίτες μας που δίνουν τη μάχη με τον κορωνοϊό. Θα βγούμε από αυτή την κρίση, όλοι μαζί, πιο δυνατοί. Χρόνια πολλά!”.

Φωτογραφίες: Σελίδα Facebook Νίκη Κεραμέως 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων