15/08/2021 15/08/2021 «Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! Εκπροσωπώντας σήμερα την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ημέρα τιμής σήμερα και για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Αντλούμε δύναμη από την πίστη μας και τον ηρωισμό των προγόνων μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί, ενωμένοι, τις προκλήσεις. Η σκέψη...
15 Αυγούστου, 2021 - 18:16
Τελευταία ενημέρωση: 15/08/2021 - 18:18

Η Υπουργός Παιδείας στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Υπουργός Παιδείας στην Τήνο (ΦΩΤΟ)

«Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες! Εκπροσωπώντας σήμερα την Κυβέρνηση στις εκδηλώσεις στην Τήνο για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου. Ημέρα τιμής σήμερα και για τις ένοπλες δυνάμεις μας. Αντλούμε δύναμη από την πίστη μας και τον ηρωισμό των προγόνων μας, ώστε να αντιμετωπίσουμε μαζί, ενωμένοι, τις προκλήσεις. Η σκέψη μας είναι με τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές και την πανδημία, αλλά και όλους εκείνους που φροντίζουν να είμαστε ασφαλείς και υγιείς: τους πυροσβέστες μας, τα σώματα ασφαλείας, τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους εθελοντές μας. Τους είμαστε ειλικρινά ευγνώμονες».

Αυτά αναφέρει σε επίκαιρη εορταστική ανάρτησή της, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκη Κεραμέως.

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων