19/01/2021 19/01/2021 Ακούστε στις 14:00 ακριβώς την ραδιοφωνική εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio)  τη συνέντευξη του σεναριογράφου της σειράς “Άγιος Παΐσιος”, κ. Γιώργου Τσιάκκα, ο οποίος θα μιλήσει για τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται σε Ελλάδα και Εξωτερικό. Τη σειρά αυτή θα παρακολουθήσουμε από την Άνοιξη στην ελληνική και την ξένη...
19 Ιανουαρίου, 2021 - 13:28
Τελευταία ενημέρωση: 19/01/2021 - 13:32

Η ζωή του Αγίου Παϊσίου γίνεται τηλεοπτική σειρά

Διαδώστε:
Η ζωή του Αγίου Παϊσίου γίνεται τηλεοπτική σειρά

Ακούστε στις 14:00 ακριβώς την ραδιοφωνική εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας (www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio)  τη συνέντευξη του σεναριογράφου της σειράς “Άγιος Παΐσιος”, κ. Γιώργου Τσιάκκα, ο οποίος θα μιλήσει για τα γυρίσματα που πραγματοποιούνται σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Τη σειρά αυτή θα παρακολουθήσουμε από την Άνοιξη στην ελληνική και την ξένη τηλεόραση και αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

Ακούστε εδώ

μέσα από την ιστοσελίδα της Πεμπτουσίας πατώντας εδώ.

Για να κατεβάσετε την εφαρμογή για να ακούτε το Pemptousia.fm στο κινητό σας τηλέφωνο ή το tablet δείτε:

Για συσκευές Android εδώ

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.radio.pemptousia

Για συσκευές ios εδώ

https://apps.apple.com/us/app/pemptousia-fm/id815566301

 

Δείτε φωτογραφίες από τα γυρίσματα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων