31/07/2020 31/07/2020 Ιδιαίτερα επιμελημένο είναι το δεκαεξασέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, το οποίο δημοσιεύει στο νέο τεύχος του, Ιούλιος-Δεκέμβριος 2020, το εξαμηνιαίο αυστριακό περιοδικό πολιτικών, οικονομικών, διπλωματικών, πολιτιστικών και ιατρικών θεμάτων “Society”, το οποίο απευθύνεται σε αναγνώστες κυρίως από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού και της διπλωματίας. Το περιοδικό, το οποίο είναι δίγλωσσο (στη γερμανική...
31 Ιουλίου, 2020 - 8:12
Τελευταία ενημέρωση: 31/07/2020 - 8:18

Την Ορθοδοξία στη Βιέννη παρουσιάζει γνωστό περιοδικό

Διαδώστε:
Την Ορθοδοξία στη Βιέννη παρουσιάζει γνωστό περιοδικό

Ιδιαίτερα επιμελημένο είναι το δεκαεξασέλιδο αφιέρωμα στην Ελλάδα, το οποίο δημοσιεύει στο νέο τεύχος του, Ιούλιος-Δεκέμβριος 2020, το εξαμηνιαίο αυστριακό περιοδικό πολιτικών, οικονομικών, διπλωματικών, πολιτιστικών και ιατρικών θεμάτων “Society”, το οποίο απευθύνεται σε αναγνώστες κυρίως από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού και της διπλωματίας.

Το περιοδικό, το οποίο είναι δίγλωσσο (στη γερμανική και στην αγγλική γλώσσα), στο αφιέρωμα του στην Ελλάδα, που συνοδεύεται από καλαίσθητες φωτογραφίες, περιλαμβάνει σειρά άρθρων με αναφορές, μεταξύ άλλων, σε γενικά και ιστορικά στοιχεία για τη χώρα, στον τουρισμό της, στην ιστορία των Ελλήνων στη Βιέννη, στην παρουσία της Ορθοδοξίας στην αυστριακή πρωτεύουσα.

“Η διαχρονική παρουσία των Ελλήνων στη Βιέννη”, είναι ένα από τα άρθρα που συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων στο περιοδικό, στο οποίο παρουσιάζεται μία ιστορική ανασκόπηση της επί τρεις και πλέον αιώνες παρουσίας του Ελληνισμού στη Βιέννη και της επίδρασής του στην πολιτική, οικονομική και πολιτιστική ζωή της από τον 18ο αιώνα μέχρι σήμερα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων