08/11/2019 08/11/2019 Τελείται, κατ’ αυτήν την ώρα, ιερά αγρυπνία ενώπιον του σκηνώματος του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου. ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ” Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου, ο κλήρος και ο λαός της Μητροπόλεως αποχαιρετά τον πρώην Ποιμενάρχη του. Στην ιερά αγρυπνία παρούσες είναι οι αδερφές του και άλλοι συγγενείς. Το...
08 Νοεμβρίου, 2019 - 23:27
Τελευταία ενημέρωση: 08/11/2019 - 23:32

Η πόλη του Περιστερίου αγρυπνεί τον Ποιμενάρχη της

Διαδώστε:
Η πόλη του Περιστερίου αγρυπνεί τον Ποιμενάρχη της

Τελείται, κατ’ αυτήν την ώρα, ιερά αγρυπνία ενώπιον του σκηνώματος του Μακαριστού Μητροπολίτου πρώην Περιστερίου κυρού Χρυσοστόμου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΕΡΔΗΣ – ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ “ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”

Στον ιερό μητροπολιτικό ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Περιστερίου, ο κλήρος και ο λαός της Μητροπόλεως αποχαιρετά τον πρώην Ποιμενάρχη του. Στην ιερά αγρυπνία παρούσες είναι οι αδερφές του και άλλοι συγγενείς.

Το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019, θα τελεστεί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και ακολούθως στις 12.00, θα λάβει χώρα η Εξόδιος Ακολουθία.

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων