27/03/2020 27/03/2020 Μαζί με το Άγιον Όρος αγρυπνεί απόψε κεκλεισμένων των θυρών και η Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης και Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης. Η Αδελφότητα της Μονής τελεί απόψε Αγρυπνία για να ευχαριστήσει την Κυρία Θεοτόκο κ Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας για την ( προσωρινή) απομάκρυνση του κινδύνου στα σύνορα, αλλά και να παρακαλέσει τον Κύριο...
27 Μαρτίου, 2020 - 22:18
Τελευταία ενημέρωση: 27/03/2020 - 22:14

Ιερά αγρυπνία στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Διαδώστε:
Ιερά αγρυπνία στα ελληνοτουρκικά σύνορα

Μαζί με το Άγιον Όρος αγρυπνεί απόψε κεκλεισμένων των θυρών και η Ιερά Μονή Αγίας Σκέπης και Αγίας Παρασκευής Νέας Βύσσης.
Η Αδελφότητα της Μονής τελεί απόψε Αγρυπνία για να ευχαριστήσει την Κυρία Θεοτόκο κ Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους μας για την ( προσωρινή) απομάκρυνση του κινδύνου στα σύνορα, αλλά και να παρακαλέσει τον Κύριο μας για την πανδημία του κορονοϊού.

Μαζί με τους μοναχούς και εσείς από τα σπίτια προσευχηθείτε για τη σωτηρία της Πατρίδος μας αλλά και για τους ευρισκομένους στο κρεβάτι του πόνου αδελφούς μας.

Να έχουμε την βεβαιότητα ότι ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός δεν θα μας εγκαταλείψει και δια πρεσβειών της Παναγίας μας σύντομα θα περάσει αυτός ο πειρασμός.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων