12/09/2022 12/09/2022 Τον καθιερωμένο αγιασμό  έκανε η πατρινή ομάδα μπάσκετ  Προμηθέας στο κλειστό  γυμναστήριο «Τόφαλος». Την ακολουθία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος, προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου, ο οποίος ευλόγησε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της πατρινής ΚΑΕ, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στην ομάδα να έχει μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη....
12 Σεπτεμβρίου, 2022 - 20:46
Τελευταία ενημέρωση: 12/09/2022 - 20:48

Ιερέας τέλεσε τον Αγιασμό στην ΚΑΕ Προμηθέας – Μοίρασε σταυρουδάκια και εικόνες του Ιησού στους παίχτες

Διαδώστε:
Ιερέας τέλεσε τον Αγιασμό στην ΚΑΕ Προμηθέας – Μοίρασε σταυρουδάκια και εικόνες του Ιησού στους παίχτες

Τον καθιερωμένο αγιασμό  έκανε η πατρινή ομάδα μπάσκετ  Προμηθέας στο κλειστό  γυμναστήριο «Τόφαλος».

Την ακολουθία τέλεσε ο Αρχιμανδρίτης π. Ανδρέας Θεοδωράτος, προϊστάμενος του ιερού ναού Αγίου Γεωργίου Μιντιλογλίου, ο οποίος ευλόγησε παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση της πατρινής ΚΑΕ, ενώ παράλληλα ευχήθηκε στην ομάδα να έχει μια ακόμη επιτυχημένη σεζόν στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

«Εύχομαι να πετύχετε και φέτος πολλά τρίποντα, αλλά τα πιο σημαντικά τρίποντα να τα βάζετε όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά και στη ζωή σας», ανέφερε ο π. Ανδρέας και κατέληξε λέγοντας τα εξής: «Είμαι σίγουρος ότι φέτος θα πάτε ακόμη ψηλότερα. Και πάμε πάντα ψηλότερα στη ζωή μας, αρκεί να έχουμε πίστη στον Θεό».

Ο π. Ανδρέας, όπως αναφέρει η Πελοπόννησος,  μοίρασε σε παίκτες, προπονητές και διοικούντες συμβολικά από ένα σταυρουδάκι και μια εικόνα του Ιησού Χριστού, ενώ από την πλευρά τους οι άνθρωποι του Προμηθέα του προσέφεραν ως ενθύμιο μια φανέλα με τις υπογραφές των παικτών.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων