23/07/2021 23/07/2021 Την άποψή του αναφορικά με το ζήτημα του εμβολιασμού, εξέφρασε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος σε δηλώσεις στις οποίες προέβη στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για την υπογραφή της σύμβαση του έργου: «Στατική ενίσχυση δαπέδου...
23 Ιουλίου, 2021 - 17:43
Τελευταία ενημέρωση: 23/07/2021 - 17:52

Λαρίσης: «Ο εμβολιασμός δεν είναι θεολογικό ζήτημα» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Διαδώστε:
Λαρίσης: «Ο εμβολιασμός δεν είναι θεολογικό ζήτημα» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Την άποψή του αναφορικά με το ζήτημα του εμβολιασμού, εξέφρασε το μεσημέρι της Παρασκευής, ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος σε δηλώσεις στις οποίες προέβη στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μαζί με τον Περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστό για την υπογραφή της σύμβαση του έργου: «Στατική ενίσχυση δαπέδου ισόγειου – οροφής υπογείου Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στη Λάρισα”.

«Τα υγειονομικά ζητήματα δε πρέπει να “βαφτίζονται” θεολογικά» είπε ο Μητροπολίτης. Τασσόμενος απέναντι σε θεωρίες συνωμοσίας, επεσήμανε πως ο ρόλος της Εκκλησίας δεν είναι να υποχρεώνει βιαίως τον πιστό, αλλά να τον νουθετεί. «Η εγκύκλιος που θα διαβαστεί την Κυριακή, θα προτρέψει βάσει της αντίληψης της Εκκλησίας. Πρέπει ο πολίτης να σκέφτεται την κοινωνία και όχι μόνο το άτομό του», δήλωσε. Κλείνοντας, προέτρεψε τους υπευθύνους για τους εμβολιασμούς να λειτουργήσουν έξυπνα και έδειξε εμπιστοσύνη στον Έλληνα, ο οποίος λειτουργεί με φιλότιμο όταν πρέπει. «Δεν θα διαιρεθούμε για το εμβόλιο» σημείωσε.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

ΠΗΓΗ: ONLARISSA

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων